Befektetési tanácsadás
A számok nem hazudnak, de a rengeteg és sokszor felesleges információhalmazok által gyorsan nehézkessé és megterhelővé válhat a pénzügyi folyamatok átlátása, megértése. Ebben segítek önnek én – na meg abban, hogy könnyedén tervezhessen a jövőre nézve, és feszültségek nélkül valósíthassa meg minden egyes célját.  
Miből áll a pénzügyi tanácsadás?

Nálam a pénzügyi tanácsadás első lépése, hogy felmérem az ügyfelem pénzügyi helyzetét. Ehhez szorosan kapcsolódik a kockázati profil elemzése és a portfólió teljes körű áttekintése. Ezek azért szükségesek feltétlenül, hogy a pénzügyi tervek valóban a jövőbeli célok érdekében legyenek tervezve, és ne legyen lehetőségünk semmilyen lényeges tényező felett elsiklani. Ennek megtörténte után jöhet a pénzügyi elemzés. Ez az elemzés egyben egy terv is, amely átfogó képet mutat a jelenlegi pénzügyi helyzetről, pénzügyi célokról és a célok eléréséhez meghatározott stratégiáról.

Ügyfeleim olyan személyek, akik szeretnék jó kezekben tudni a jövőjüket pénzügyi szempontból. Akkor tudunk igazán jól együtt dolgozni, ha teljesen őszinte a viszonyunk, és a legapróbb részletekig megismerhetem a megbízóm pénzügyi helyzetét és céljait.

Mivel fontosnak tartom a munkám során a folyamatos tájékoztatást és a rendszeres egyeztetést, ezért nálam nincsenek tabunak számító témák – nyíltan beszélek a kockázatokról és a költségekről is.

Szakterületem a befektetési piac, amelyben minden nap dolgozom, publikálok, és folytonosan képzem magam, hogy a lehető legnaprakészebben tudjak jelen lenni a közös munka során.

Ha úgy érzi, végre eljött az ideje, hogy maximális irányítást szerezzen a jelenlegi pénzügyi helyzete felett, és szeretné megtudni, hogy hogyan érje el financiális céljai megvalósulását, akkor jelentkezzen hozzám pénzügyi tanácsadásra!

Töltse ki ezt a rövid űrlapot, és felvesszük önnel a kapcsolatot!
Adatkezelési tájékoztató
Amikor ellátogat weboldalunkra, információkat tárolhat a böngészőjén keresztül a meghatározott szolgáltatásokról, általában sütik formájában. Itt megváltoztathatja az adatvédelmi preferenciáit. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása befolyásolhatja webhelyünk tapasztalatait és az általunk kínált szolgáltatásokat.