Dívány

beszélgetések

Érthető értekezés az aktuális piaci folyamatokról, trendekről és gazdasági kérdésekről, olyan pénzügyi szakemberekkel és elemzőkkel, akik naprakészek, és tisztában vannak azzal, hogy mi fán (nem) terem a pénz.

Témánk minden egyes hónapban más és más, de igazodik az aktuálisan fontos gazdasági, pénzügyi és befektetési kérdésekhez, emellett segíti a hétköznapi dilemmák megismerését és megoldását.

Mélyebben is érintünk olyan pénzügyi témákat, amelyekre talán nem is gondolt, hogy érdemes odafigyelni. A lényeg viszont – pénzről és annak gyarapításának lehetőségeiről beszélgetünk érthetően, és hétköznapi példákkal.

Online vagy személyes előadásaink során hallgatóink olyan résztvevők, akik tudatosan tervezik a jövőt, figyelnek pénzügyeikre, és a megkeresett bevételüket gyarapítani szeretnék, nem pedig feleslegesen „elégetni”.

Jelentkezzen még ma, és tanuljon meg igazán bánni a pénzzel hozzáértő segítséggel!

A következő Dívány beszélgetés témája:

Lorem ipsum dolor sit amet, aditpisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad mini veniam. quis nostrud exercitation quis nostrud exercitation ullamco.

}}
IDŐPONT
2020.december 2. 18:30 (UTC+01)
HELYSZÍN

A jelenlegi helyzetre való tekintettel Zoom webinárium keretein belül zajlik, viszont fontos, hogy részvételi szándékát jelezze előre az alábbi űrlapon.

ÁR

Rendezvényünk minden hónapban ingyenes.

kk
REGISZTRÁCIÓ

Adatkezelési tájékoztató
Amikor ellátogat weboldalunkra, információkat tárolhat a böngészőjén keresztül a meghatározott szolgáltatásokról, általában sütik formájában. Itt megváltoztathatja az adatvédelmi preferenciáit. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos típusú sütik blokkolása befolyásolhatja webhelyünk tapasztalatait és az általunk kínált szolgáltatásokat.